THE FACT ABOUT קידום אתרים בגוגל THAT NO ONE IS SUGGESTING

The Fact About קידום אתרים בגוגל That No One Is Suggesting

The Fact About קידום אתרים בגוגל That No One Is Suggesting

Blog Article

איך מבצעים מחקר ביטויי מפתח איכותי? במאמר הזה מפורטות שתי שיטות מצויינות שיסייעו לכם לבצע מחקר ביטויי מפתח בצורה שתיתן מענה לכל תהליך הקידום האורגני שבכוונתכם לבצע.

כלי הניטור מבית גוגל העונה לשם אנליטיקס הוא כלי רב עצמה שיאפשר לכם לעקוב אחר מדדים חשובים של תנועת גולשים לאתר, ובפרט מספר הגולשים באתר לתקופה נתונה, מספר הביקורים, שיעור הנטישה, זמן השהייה הממוצע, מספר הצפיות הממוצע בדפים לביקור ועוד נתונים רבים על פי פילוחים כגון גלישה ממכשירים מסויימים, באמצעות מערכות הפעלה מסויימות, ביקורים חדשים לעומת חוזרים ועוד ועוד.

פשוט אלוף הבחור. אין דברים כאלה! המדריכים פשוט מדברים תאכלס ולא כל שאר החברות שפשוט מעלים בלבולי שכל בלי סוף

ככל שיעבור הזמן בתהליך הקידום, תמצאו עצמכם משקיעים בשני עולמות עיקריים: עולם התוכן ועולם הקישורים. מאחר שתקציב הקידום שלכם הוא תקציב מוגבל, תאלצו לקבל החלטה כיצד אתם משקיעים את תקציב התוכן והקישורים שלכם, או נכון יותר, מה יהיה שיעור התקצוב של התוכן ושיעור התקצוב של הקישורים.

חושבים לבצע קידום אתרים לבד? למי שעושה את צעדיו הראשונים בתחום, מבולבל מעודף המידע ברשת (שבהרבה מקרים לא מעודכן ואף יכול לגרום נזק) ורוצה הכוונה אישית, כדאי לדעת שאני גם מעביר שיעורים פרטיים בקידום אתרים.

יצא לכם פעם לבקר בויקיפדיה? אני מניח שכן. אחד הדברים הבולטים לטובה שניתן למצוא בויקיפדיה הוא הקפדה על קישורים פנימיים.

חשוב לתאם עם הלקוח ציפיות כך שלא תהיה בעיה לשים את שמו ותמונה שלו מעל לשמו (זה לא באמת אמור לשנות משהו שכותבת תוכן בפועל כתבה את המאמר, מה שחשוב זה שהלקוח יהיה "חתום" על אותו מאמר (אני תמיד גם מאפשר ללקוחות לבצע שינויים במאמר כך של תהיה להם בעיה להיות חתומים עליו), והכי חשוב -שגוגל יזהה שיש אבא ואמא לאותו עמוד, שמישהו "לקח אחריות" על התוכן שבו.

אבל לפני כן, מה שאני עושה בדרך כלל זה לבדוק את המצב הנוכחי של האתר בגוגל more info (כלומר איך גוגל מדרג את הביטויים האלו בתוצאות).

רגע לפני שאנחנו מתחילים בתהליך התכנון והקידום האורגני של האתר שלנו, החלק החשוב ביותר ביצירת אסטרטגיית הקידום הוא הבנת פעילות המתחרים או במילים אחרות – מחקר מתחרים. בשלב זה, ננסה למפות את כלל המתחרים שלנו, להבין מה היתרונות שהם מספקים ללקוחות שלהם, אילו שירותים הם מציעים שאנחנו לא מציעים, כיצד נראה האתר שלהם, מהי חווית המשתמש המוצעת בו, כמה אמינות, סמכות ומקצועיות האתר של המתחרים משדר, איך נראה פרופיל הקישורים שלהם, ועוד אינספור משתנים שכדאי ורצוי לבדוק לפני שמתחילים.

הנה טיפ קטן, איך לשפר את היררכיית האתר בפחות מדקה עבודה:

אתר רציני צריך שתהיה לו נוכחות גם מחוץ לגוגל ובכל מקרה ההמלצה היא לא להסתמך בלעדית על תנועה אורגנית מגוגל – שכן זהו אחד הערוצים הכי פחות יציבים שיש.

בפרק הזה, נסקור מושגים שונים שחשוב להכיר כשרוצים לקדם אתר בגוגל. גם אם לא הכל יהיה ברור באופן מיידי, כדאי מאוד לקרוא את הדברים כעת על מנת לחבר את הנקודות אחר כך.

לא נרחיב בנושא זה יתר על המידה, אולם נציין כי תהליך קידום אורגני בשנים האחרונות, על פי פרסומים שונים, עושה יותר ויותר שימוש בסיגנלים חברתיים על מנת לאמוד את הסמכות, הרלוונטיות, המומחיות והמקצועיות של בית עסק.

אז איך להיות מקדם אתרים בגוגל מבלי להיעזר בחברות קידום או במקדמי אתרים, הדבר תלוי בעיקר בעצמכם, ברמת ההשקעה שלכם, בזמן הפנוי וכמובן במוטיבציה שלכם!

Report this page